MENU

'T Huysnieuws

Kart event ‘t Brabants Eethuys

Wat zomaar spontaan bedacht was met het team heeft er toe geleid dat we ons eerste event te pakken hebben. De datum is nog onbekend, maar je kan een inschrijf formulier invullen bij het Brabants Eethuys. Hier staan tijdstippen op en een aantal data. De meest gekozen datum is de datum waar het event plaats gaat vinden. Het zal wel altijd op een maandag zijn tijdens onze sluit dag.

 

Spelregels

Er moet vooraf betaald worden bij aanvang. De eerste prijs winnaar krijgt een wisselbeker en een waardebon van ‘t Brabants Eethuys. Een extra hoofd prijs is als je Eddy op een rondje kan zetten (zonder vals spelen, dwarsbomen en of blokkeren) een jaar lang gratis friet.

 

Voor vertrek zullen de voorwaarde voor de race bekend worden en zal een keuze gemaakt worden op basis van ronden tijd of een kwalificatie met een echte race. Dit zal het verschil zijn in prijs en de stemmen mogen de prijs gaan bepalen. We proberen deze zo laag mogelijk te houden

Meer events per jaar ? Vertel ons wat we nog meer zouden kunnen doen.

We willen geen winst over het event. Wat we wel willen is een hele gezellige avond en inspiratie meer avonden in het jaar te plannen. Ook op het inschrijf formulier kun je daar een aantal ideeën opperen. Je kan dan denken aan : Darten bij ‘t Brabants Eethuys en wat drinken (altijd op maandag tijdens onze sluit dag). Kaart avond, laser gamen, paintball, Quizz, drankje/eten met een live band of noem maar op.

Natuurlijk kan er gegeten worden bij ons na afloop. Hiervoor kan ook een suggestie ingevuld worden op ons formulier. We staan overal voor open als het maar een top avond wordt waar we allen veel plezier aan beleven.

 

 

 
X