MENU

Bezorgtijden tijdens Corona

Wij werken met bloktijden om zo een betere doorstroom te kunnen krijgen en dus vlotter kunnen werken. Hou er rekening mee dat bij drukte we een speling hanteren van ongeveer 15 minuten. Bij extreme drukte  of een onvolledig team kan zelfs dat onmogelijk zijn. Mocht je bloktijd naar keuze vol zitten kan je wel in dat bloktijd kiezen voor online afhalen. We houden extra ruimte in de blokken voor afhalen.

Afhalen & bezorgen

Uiteraard is het mogelijk om je bestelling bij ons af te halen. Het snelste bestel je online. Dit voorkomt onnodig wachten en je hoeft niet meer af te rekenen aan de kassa. Je kan zelfs een voorkeurs tijdstip aangeven voor zowel afhalen als bezorgen. Door drukte kan het voorkomen dat we wat af kunnen wijken van het door jou aangegeven tijdstip.

Aan de kassa bestellen

Natuurlijk kunt je nog steeds bij ons binnen lopen om je bestelling te doen aan de kassa. Je kan nog altijd betalen met contant geld. Natuurlijk kan je ook pinnen of zelfs betalen met een tikkie !

Contant, ja graag !

U kunt bij ons in de winkel gewoon contant betalen. I.v.m. de veiligheid van onze bezorgers kan je enkel met IDeal betalen. Zo kunnen ze zorgeloos over straat in het donker.

Openingstijden

Klik op de link voor het zien van onze openingstijden. Deze kunnen in deze tijden gezien de bezetting ivm milde klachten soms anders is dan we willen.

 
Call Now ButtonBel ons