MENU

We mogen weer een beetje !!

Vanaf Woensdag 28 April zijn de terrassen weer open. Reserveren bij binnenkomst is waar wij voor gekozen hebben. Telefonisch of per mail is reserveren niet mogelijk helaas.
 
 
Openingstijden terras
In het weekend
Onze gehele kaart is tot 16:00 te bestellen om bij ons op te eten. Na 16:00 kunt u natuurlijk ook gewoon bestellen. Wij pakken het dan voor u in. Het staat u geheel vrij om na dit tijdstip toch gebruik te maken van ons terras. U dient het terras te verlaten om 18:00 op last van de overheid.
Doordeweeks
Kunt u tot 17:00 de hele kaart bestellen. Houd er wel rekening mee dat wij het eten nog moeten maken en dat u klaar dient te zijn om 18:00 en op last van de overheid u geen gebruik meer mag maken van onze tafels en stoelen.
Dringend tekort aan medewerkers voor de horeca
Helaas hebben wij daar ook erg veel last van. Door de maatregelingen en structurele onderbezetting hebben we een midden weg gevonden om toch door te kunnen draaien en alles zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.
 
Met wie komt u eten ?
Zoek een plekje op ons terras naar keuze. Neem plaats met uw tafelgenoot(en).
U mag met 2 personen uit eten (kinderen onder de 12 tellen niet mee)
U mag met meerdere mensen plaats nemen als ze uit het zelfde huishouden komen én onder 1 dak leven. Wij vertrouwen u daarop en kunnen, willen én mogen dit niet controleren.
Laat 1 van uw tafelgenoten naar de kassa lopen. Tijdens het opnemen van de bestelling noteren we uw naam en telefoon nummer en vragen of er geen milde klachten aanwezig zijn. Na het plaatsen van uw bestelling neemt u uw drankjes mee naar buiten. Wij komen het eten bij u brengen als het klaar is.
Als u nog een drankje wil mag u die zelf pakken. U kunt gelijk weer terug naar tafel gaan en bij vertrek kunt uw drankje alsnog afrekenen.

Afhalen & bezorgen

Uiteraard is het mogelijk om je bestelling bij ons af te halen. Het snelste bestel je online. Dit voorkomt onnodig wachten en je hoeft niet meer af te rekenen aan de kassa. Je kan zelfs een voorkeurs tijdstip aangeven voor zowel afhalen als bezorgen. Door drukte kan het voorkomen dat we wat af kunnen wijken van het door jou aangegeven tijdstip.

Wel zijn blij u weer te zien 🙂

Contant, ja graag !

U kunt bij ons in de winkel gewoon contant betalen. I.v.m. de veiligheid van onze bezorgers kan je enkel met IDeal betalen. Zo kunnen ze zorgeloos over straat in het donker.

Openingstijden

Klik op de link voor het zien van onze openingstijden. Deze kunnen in deze tijden gezien de bezetting ivm milde klachten soms anders is dan we willen.