MENU

U hoeft bij ons niet te reserveren, maar op bepaalde tijden kan het wel !

Heerlijk tafelen op een zonnig terras is weer zo’n beetje zoals het was. Het laagdrempelige van ‘t Brabants eethuys is weer in eren hersteld doordat reserveren niet nodig is. U kunt dus gewoon langskomen en zelf een tafeltje kiezen. We zijn reuze blij ons terras weer vol te zien zitten na een té lange tijd. We hebben u nogsteeds wel de ruimte gegeven zodat u op gepaste afstand van het tafeltje naast u zit. Tot snel en geniet ! U kunt wél reserveren tussen 16:00 en 17:00 en tussen 19:30 en 20:15. Tussen deze tijden is er enkel vrije inloop mogelijk

Afhalen & bezorgen

Uiteraard is het mogelijk om je bestelling bij ons af te halen. Het snelste bestel je online. Dit voorkomt onnodig wachten en je hoeft niet meer af te rekenen aan de kassa. Je kan zelfs een voorkeurs tijdstip aangeven voor zowel afhalen als bezorgen. Door drukte kan het voorkomen dat we wat af kunnen wijken van het door jou aangegeven tijdstip.

Contant, ja graag !

U kunt bij ons in de winkel gewoon contant betalen. I.v.m. de veiligheid van onze bezorgers kan je enkel met IDeal betalen. Zo kunnen ze zorgeloos over straat in het donker.

Openingstijden

Klik op de link voor het zien van onze openingstijden. Deze kunnen in deze tijden gezien de bezetting ivm milde klachten soms anders is dan we willen.