MENU

Over ons

Over ons

‘t Brabants Eethuys is een jong bedrijf, maar kent een rijke history. Het is een bekend bedrijf in de Nederlandse top 100. In voorgaande jaren en bedrijven hebben wij 7x maal in de Nederlandse top 100 gestaan met 3x een top 15 positie. De hoogste notering is 11e van Nederland en 2e van Brabant. Nederland kent 5000 cafetaria’s.

In de openingsweek kwam de vakjury langs. Het bedrijf was nog vol in training en we waren dan ook trots dat we 4e van Brabant werden en 28e van Nederland.’t Brabants Eethuys stond ineens op de kaart !

Bedrijfsleidster

Kort na de start Is na Steffi Voeten in dienst getreden nadat ze haar studie afgerond had op de middelbare hotelschool. Al snel werd zij een onmisbare kracht van het bedrijf. Inmiddels is ze bedrijfsleidster en runt voor een groot gedeelte het bedrijf op haar nog maar jonge leeftijd. Met volle enthousiasme is zij dé rechterhand op alle vlakken van de ondernemer en het team.

Opleiding: 

Middelbare hotelschool horeca ondernemer manager op de rooi pannen

Werkervaring:

Holland Casino Breda 

Carlton Ambassador hotel in Den Haag

Cafetaria ‘t Passantje

 

De ondernemer

Eddy komt uit een horeca gezin en is met zijn familie in de cafetaria opgegroeid. Nadat hij vanaf zijn 11 jaar in de weekenden mee hielp in de keuken mede eigenaar geworden bij Resto Quick Waalwijk. Jaren later opende hij zelf een nieuwe zaak in Breda waar hij vervolgens ruim 8 jaar heeft gezeten. Invloeden van Mcdonalds, van de Valk, Kwalitaria, Bestaria, Catering en restaurants zijn terug te vinden in zijn bedrijfsvoering. In zijn jongere jaren heeft hij kennis opgedaan in meerdere horeca bedrijven die hij heeft proberen te bundelen in dit mooi, modern en jong bedrijf.

 

Opleiding:

Middelbare hotelschool branch differentiatie, Fastfood opstap plan, Leermeesterschap, Master Class SVH.  

Werk ervaring:

Pedico Tilburg

Resto Quick Waalwijk en Eindhoven

Kwalitaria Bisschopshoeve Breda

The voltage Tilburg (Bar)

Mc Donalds Tilburg

Van de Valk Gilze

Bon appetit Rijsbergen